Jocurile foamei: “Sfidarea”

catching-fire

   Jocurile foamei: “Sfidarea” reprezinta unul din cele mai asteptate filme ale anului!

   Ma bucur foarte mult ca in sfarsit am reusit sa il vad. Nu am sa scriu despre actori, despre scenariu sau despre scriitor ca asta puteti afla singuri de pe IMDB sau WIKIPEDIA.

   Din trilogie (unul de anul trecut, unul ce ruleaza acum in cinematografe si inca unul ce va urma) acesta mi se pare momentan cel mai tare.

   De ce spun asta? Pai in primul rand lupta este mult mai sofisticata, intervine tehnologia si diverse efecte speciale, imbunatatirea arenei de lupta dar si de confruntarile ce au loc numai intre profesionisti, invingatori in alte editii.

   Vestimentatia este mult mai bine pusa in valoare cu elemente extraordinare iesite din comun, facand o mare diferenta intre bogatasi si muritorii de foame.

Povestea de dragoste prezinta diverse schimbari de situatie, in care Katniss pare oarecum indecisa.

Hunger Games CatchingFire

   Capitolul le cere lui Katniss şi Peeta sa gaseasca o metoda de a distrage omenirea de la o posibila revolta ce e pe cale sa izbucneasca in orice moment. Solutia momentana gasita de Capitol este ca ei doi sa para indragostiti nebuneste unul de celalalt si astfel sa convinga pe toata lumea ca exista numai dragoste si pace si ca de fapt Capitolul face numai lucruri bune, dar oare vor reusii ei asta?

Situatia scapa de sub control in momentul unei noi EXTRAGERI.

Recomand articolul Angelei si al Ioanei.

   De ce recomand eu acest film? In primul rand pentru faptul ca este o ecranizare a unui roman de succes, in al doilea rand pentru faptul ca am vazut si prima parte ce m-a facut sa astept un an pentru cea de a doua parte si in al treilea rand pentru faptul ca am o presimtire ca si lumea noastra risca sa ajunga in felul acesta daca ar exista un al treilea razboi mondial!

2 thoughts on “Jocurile foamei: “Sfidarea”

  1. Cartile sunt in numar de 3: The Hunger Games, Catching Fire, Mockingjay. Insa ultima carte va fi impartita in 2 filme: Mockingjay partea 1 si Mockingjay partea 2. Deci vor fi 4 filme ale seriei :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *