Alerta maxima la mall AFI Palace Cotroceni. BGS-ul este prezent! Animale salbatice in mall!

afi

 In timpul vizitei mele de ieri din mall AFI Palace Cotroceni am fost speriat! De ce? Pentru motivul ca la intrarea mall-ului erau peste 15 agenti BGS patrati :D.

   Curios din fire am reusit sa ma strecor usor pe langa ei si ce mi-a fost dat sa vad a fost incredibil. Pe podeaua mall-ului statea nestingherit un crocodil! Pana sa ma desmeticesc am fost abordat de doua fete ce imi spuneau ca parcarea este plina de astfel de animale si ca toate sunt la etajul I. Mi-au spus ca au vazut serpi anaconda, crocodili, gigante broaste testoase, iepuri, rate salbatice, pinguini, un leu de mare, porci spinosi, un hipopotam nervos! Initial am crezut ca se face misto de mine dar apoi am vazut un domn prezentabil la costum, ce mi-a spus ca intr-adevar este adevarat! In parcarea mall-ului sunt animale salbatice.

crocodil

   Plecand de langa imbulzeala creata de crocodilul evadat misterul mi-a fost deslusit! Am vazut un afis pe care scria: Va asteptam la “Expozitia de animale acvatice” prezentata si sustinuta de cei de la Circul Bellucci. Cu zambetul pe fata si inima batand cu o viteza in curs de scadere, pornesc catre expozitie. Initial doream sa vad un film, dar aceasta prezentare inedita facuta cu agentii BGS m-a facut sa ma razgandesc.

   Urmarind drumul indicat de afisele prezente am reusit sa ajung la destinatie. O usa ce ducea spre parcare. Am fost intampinat de un decor realizat pe fuga ce ascundea doua usi acoperite cu panza neagra. La casa de bilete am aflat ca pretul pentru adulti este de 25 lei iar pentru copii de 15 lei. O nimica toata in gandul meu. Exact cat costa si filmul.

circul bellucci-220x314-b-6df2abcb

   Am intrat in prima incapere unde ma asteptau zelosi cativa serpisori imensi. Nu erau in stare de adormire ca la orice expozitie ci dinpotriva se incolaceau unul in jurul celuilalt. O privire mai indiscreta venita din partea unui anaconda fioros m-a facut sa trec la urmatoarea incapere. Un pod subred, construit din lemn si OSB cu mocheta tranversa camera pe doua sensuri, unul intrare si altul iesire. Pe langa pod si sub el se perindau multi crocodili de toate marimile ce parca ma fixau cu privirea. in incapere erau prezenti iepuri, rate, si alte vietati lipsite de aparare. Probabil hrana vie pentru crocodili. Am inaintat de frica spre incaperea urmatoare unde ma asteptau doi pelicani nazdravani care atunci cand treceai pe langa ei te prindeau cu ciocul imens de picior. Langa ei aveau amenajata o piscina cu apa rece, doi pinguini :D. Nu, nu erau cei din Madagascar dar sigur faceau intrecere deoarece inotau in continuu.

pelicani pinguin-26960

   Hipopotamul nervos descris in primul paragraf se calmase. Era la ora mesei, savurand un balot de iarba.

Hipopotam

  Porcii spinosi ar trebuii folositi la apucuntura. Au niste ace pe ei ce par netede, dar atunci cand sunt enervati de copii nazdravani devin teposi.

Porci spinosi

  In ultima incapere se afla un uliu viclean.

Te rog sa dai share mai departe pentru a afla cat mai multa lume deoarece este probabil o ocazie unica in viata sa vezi animale salbatice acvatice!

Vizita mi s-a parut foarte utila si placuta. Am interactionat direct cu pelicanii si pescarusii si chiar am trait o mica aventura 😀

 

 

2 thoughts on “Alerta maxima la mall AFI Palace Cotroceni. BGS-ul este prezent! Animale salbatice in mall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *