Evolutia femeii in timp – Video

evolutia femeii

   Evolutia femeii sau de ce nu, evolutia fiecarui lucru ne fascineaza pe toti. Suntem interesati de tehnologie, de medicina si de multe alte domenii, unora le-am urmarit evolutia.

   In schimb un lucru este cert niciodata nu am privit evolutia oamenilor. Evolutia lor in materie de moda si de infatisare. Cautand prin internet am gasit acest videoclip ce ne arata pret de cateva minute cum a fost si cum este femeia in zilele noastre.

http://www.youtube.com/watch?v=riGROlvHmcI

   Se vede foarte clar cum femeile recurg la diverse podoabe, trucuri magice numite machiaje, ce le fac sa creasca maret in ochii nostri. Frumusetea le confera siguranta femeilor!

   O femeie trebuie apreciata zilnic, trebuie studiata ca atunci cand vine cu ceva nou, noi barbatii sa observam si sa spunem ca este din ce in ce mai perfecta. Asta le da putere femeilor ca minut de minut impulsul de a se face din ce in ce mai atragatoare!

   Eu sunt de parere ca femeia mereu a cautat sa fie frumosa, sa fie atragatoare pentru noi barbatii dar nu in ultimul rand pentru ele. De ce zic pentru ele? Deoarece o femeie cand se simte frumoasa si atragatoare atunci este si fericita!

3 thoughts on “Evolutia femeii in timp – Video

  1. Am vazut si oameni mai putin frumosi din punct de vedere fizic… am vazut oameni fericiti in zdrente si in case darapanate… dar ii unea dragostea si el o iubea pe ea asa, nemachiata, in modestia lor… aveau Dragostea iar el… o vedea frumoasa, pentru ca era a lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *