Ghiseul.ro te premiaza in doi pasi si trei miscari!

   Ghiseul.ro un proiect de succes? Aici nu imi ramane decat obligatia sa va raspund ca DA, este un proiect de succes! De ce afirm asta? Pai in primul rand momentul cand scriu articolul acesta ma face sa imi aduc aminte de vesnicul meu gand, atunci cand stau in fata ghiseului si astept cu nervi de otel si zambetul pe fata ca responsabilul sau responsabila din scaunul ghiseului sa isi termine sesiunea de solitare, sah, chat pe facebook pentru a ma servi si a nu imi spuna renumita vorba: “Mai aveti nevoie de o stampila! Reveniti luni!” . In momentul acela trebuie sa il considerati pe cel din scaun ca fiind zeu, sa ii zambesti mai frumos decat iubitei/iubitului. Stiu… asa ceva nu este normal si mi-am dorit ceva: VREAU CA PLATILE TAXELOR LOCALE SA FIE FACUTE ONLINE! . In urmatoarele zile mergand la metrou am zarit o reclama cu ANTIGHISEISM. In momentul respectiv mi-am spus ca cineva imi citeste gandurile!

Primaria Sectorului 3 impreuna cu VISA si Banca Transilvania au reusit sa implementeze plata taxelor locale la nivel online si astfel pot spune ca una din dorintele mele s-a implinit! Sistemul functioneaza foarte bine si o mica descriere din care eu voi face un mic rezumat in randurile de mai jos o gasiti aici.

Cum functioneaza? Nimic mai simplu! Pentru a nu exista posibilitatea de creare a unor conturi duplicat pe ghiseul.ro este necesar sa mergeti la sediile DITL Sector 3 din str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5, str.Sfânta Vineri nr. 32 şi str. Câmpia Libertăţii nr. 36, având la dumneavoastră actul de identitate si sa solicitati printr-o cerere, pe loc, userul si parola pentru accesarea plaformei ghiseul.ro.

Activarea contului pe www.ghiseul.ro (finalizată la momentul modificării parolei iniţiale) reprezintă o înscriere automată la tragerea la sorţi pentru 5 telefoane Galaxy S4 mini (respectiv 1 telefon în fiecare lună) şi pentru marele premiu constând intr-o tableta Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8!
Eu nu pot spune decat faptul ca abia astept ca acest serviciu sa se implementeze la nivel national deoarece vreau cu un singur click sa imi platesc toate taxele ce imi revin pentru toate proprietatile din Romania dar si alte taxe ce tin de directia de taxe locale. Va urez succes si sper sa castigati toti, atat timp cat si unul din premiile puse in joc!

One thought on “Ghiseul.ro te premiaza in doi pasi si trei miscari!

  1. o idee foarte buna ghiseul.ro, te scapa de cozile interminabile la care trebuie sa-ti pierzi timpul aiurea cand tu ai termina treaba doar in maxim 3 min…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *