Thor: The Dark World – “Intunericul” IMAX ROMTELECOM 3D

Thor: The Dark World - "Intunericul" IMAX ROMTELECOM 3D

   Thor: The Dark World – “Intunericul” IMAX ROMTELECOM 3D face ca universul cinematografic pare sa fie inghitit de productiile MARVEL. Anul acesta am fost incantat cu productii de calitate gen Avengers si Iron man.

Pentru fanii super eroilor MARVEL acesta poate este un vis dar pentru ceilalti poate sa devina ceva poate prea mult, dar in cazul meu nu! Thor: “Intunericul” se bazeaza acum pe cele trei caracteristici ce par sa aduca un succes imens: scenele emotionante, scene de lupta si mega efectele 3D care in IMAX ROMTELECOM te fac sa faci parte din film, realizand o contopire intre tine si imagine.

   Povestea “romantica se poarta intre cuceriTHORul Thor si Jane Foster unde masculul pare sa fie orbit de dragostea si protectia pe care o poarta.

   Emotia traita in film este atunci cand un personaj important moare si are loc o imormantare ce te aduce pana la mici picaturi in coltul ochilor ce cred ca sunt lacrimi.

Iubirea dintre frati si increderea dar totodata si disperarea incauza face ca Thor sa il ierte pe Loki sai sa ii ceara ajutorul impotriva personajului negativ numit Malekith, care, la randul sau are un singur tel major: sa distruga cele noua regate.

Pe toata perioada rularii filmului apar faze comice, chiar mai multe decat in primul film Thor ce au facut toata sala sa rada facand mai usoara trecerea intre momentele emotionante ale filmului.

Din punctul meu de vedere am asemanat povestea cu muritoarea “Jane Foster”  posedand acea relicva ce ii poate aduce moartea fiind protejata de Thor cu povestea din Twilight iar pe Loki l-am asemanat cu tradatorul Smeagol ce are ca tel apropierea de fratele sau si castigarea increderii pentru a isi duce la bun sfarsit planul sau de a fi incoronat.

Printre colegii bloggeri ce au scris despre film ii pot enumera pe Ioana, Angela si Auras cu concursul lui.

   In rolurile principale ii avem pe : Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, si Jaimie Alexander cu Rene Russo and Anthony Hopkins ca Odin. Filmul MARVEL “Thor: The Dark World” este regizat de Alan Taylor, produs de Kevin Feige, avand la baza o poveste scrisa de Don Payne si Robert Rodat si ecranizata de Christopher L. Yost si Christopher Markus & Stephen McFeely. Se bazeaza pe clasicul super erou, care a aparut prima data in revista de benzi desenate “Journey into Mystery “ nr.83 in August, 1962.

Deci in cazul meu am numai cuvinte de lauda si va invit sa urmariti cu mare placere ecranizarea in format IMAX ROMTELECOM si astept comentarii cu parerile voastre!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *